Efterskolernes Dag

Kom til Efterskolernes dag søndag 26. september kl. 13 – 17.

Her ser og hører du ikke kun om efterskolelivet – her mærker du efterskolelivet og stemningen

På Efterskolernes Dag sørger vi for at du:

• Får en personlig rundvisning
  • Oplever linjefagene i aktivitet (prøv ex. springcentret og den mobile klatrevæg)
  • Ser elevværelser, fællesstuer og hører om efterskolelivet samt skitur og tilbud om student exchange
  • Hører om vores faglige tilbud i 9. og 10. klasse (I 9. klasse tilbyder vi nu udveksling med en skole Madrid)
  • Hører om 10. klasses tilvalgsmulighederne Cambridge Engelsk og Projektklassen
  • Snakker med både elever og lærere.
  • Økonomi og optagelsesmuligheder (stadig ledige pladser for skoleåret 22/23 og fremadrettet)
  • Mulighed for at se elevernes gymnastikfremvisning kl. 16.30
  • Får information om “1 døgn på efterskole”

Det er ikke nødvendig med tilmelding – bare mød op.

Besøgsdag

Alternativt tilbyder vi “Besøgsdage”, hvor du tilmelder dig en bestemt dato. På besøgsdagen bliver max. 12 familier vist rundt samtidig på selve efterskolen.

Her får du også en personlig rundvisning og oplever den helt særlige stemning og efterskolelivet på Salling.

Tilmelding “Besøgsdag”

Guld Dennis på glidebanen

Kan du ikke vente med at opleve Salling Efterskole?

Tænker du over, hvordan stemningen er på Salling Efterskole? Hvad laver man i fritiden og hvordan faciliteterne egentlig ser ud?

Bliv meget klogere her! Se hvad Youtuberen Guld Dennis fik ud af at være på besøg hos os, hvor han bl.a. prøvede Danmarks længste glidebane.