1 døgn på efterskole

Går du i 6., 7., elle 8. klasse?

På blot ét døgn får du en mega fed oplevelse! Prøv efterskolelivet og oplev: Fællesskab, sjov og spas, spændende linjefag og masser af hygge.
På blot ét døgn får du en fornemmelse af, hvad det vil sige, “når jeg bliver til os”.

Ved tilmelding skal du vælge et linjefag blandt skolens 9 forskellige linjefag!

Tid: Fredag 22. april – lørdag 23. april 2022

Pris 175 kr for et megasjovt døgn, fuld forplejning, camp-tshirt og drikkedunk.

Vi forventer start fredag 22. april ca. kl. 17 og afslutning lørdag 23. april ca kl. 16. Hold dig opdateret på siden her, hvor pakkelisten også vil komme. Der bliver også sendt en mail ud med pakkelisten.

Efter, at du har udfyldt tilmeldingsformularen, skal du overføre 175 kr til MobilePay 49660 (Salling Efterskole)

Tilmelding camp

Spørgsmål vedr. campen kan rettes til Brian Kristensen på bk@salling-efterskole.dk

Går du ikke i 6. – 8. klasse får du stadig mulighed for at prøve efterskolelivet som 4. – 5. klasses elev en lørdag i foråret. Mere info om arrangementet kommer senere på året.

Se i filmen tidligere deltagere og deres oplevelse af 1 døgn på Salling Efterskole

Dette er en kort teaser version, mens der findes en længere udgave længere nede på siden