Besøg os

Book et uforpligtende besøg nederst på denne side

Guld Dennis på glidebanen

Kan du ikke vente med at opleve Salling Efterskole?

Tænker du over hvordan stemningen er på Salling Efterskole? Hvad man laver i fritiden og hvordan faciliteterne egentlig ser ud?

Bliv meget klogere her! Se hvad Youtuberen Guld Dennis fik ud af at være på besøg hos os, hvor han bl.a. prøvede Danmarks længste glidebane.

Nederst på siden kan du tilmelde dig en “besøgsdag”, hvor du får en rundvisning på Salling Efterskole.

Virtuel rundvisning

Tænker du på efterskole? Vi står klar med en rundvisning – se nedenfor.
Men er du samtidig lidt betænkelig med en rundvisning pga. Corona-situationen – så ta’ med på denne virtuelle tur på hele efterskolen og se elevværelser, fællesstue, springcenter, glidebane, kunstgræsbane, bålplads samt de nye undervisningslokaler – fysiske rammer der er medvirkende til et fantastisk efterskoleliv.
Vi står også klar med en – sikker personlig rundvisning – book rundvisning ved at at udfylde felterne nedenfor.

Disse besøgsdage afholdes selvfølgelig efter de gældende retningslinjer, så du ikke får kontakt med andre familier.

Book dit besøg

Overvejer du et efterskole ophold til næste år? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og se, om Salling Efterskole er noget for dig. Det er en god ide at besøge skolen inden du tilmelder dig. En besøgsdag er for dig, der gerne vil have et indblik i efterskolelivet.

Her hører du om vores forventninger og hvad du kan forvente af et efterskoleophold.

Vi sørger naturligvis for at overholde alle Corona retningslinjer, så du får en god og tryg rundvisning.

Udfyld formularen og vælg den dato der passer bedst til jer. Hvis der ikke er en dato der passer, eller du gerne vil hurtigere på besøg kan du også skrive det i formularen. Efterfølgende vil din aftale blive bekræftet på mail.