Besøg os

De fysiske rundvisninger er aflyst pga. restriktioner omkring Covid-19

Virtuelt besøg kan arrangeres – se formularen nederst på siden.

Guld Dennis på glidebanen

Kan du ikke vente med at opleve Salling Efterskole?

Tænker du over hvordan stemningen er på Salling Efterskole? Hvad man laver i fritiden og hvordan faciliteterne egentlig ser ud?

Bliv meget klogere her! Se hvad Youtuberen Guld Dennis fik ud af at være på besøg hos os, hvor han bl.a. prøvede Danmarks længste glidebane.

Nederst på siden kan du tilmelde dig en af vores “besøgsdage”.

Virtuel rundvisning

Tænker du på efterskole? Vi står klar med både en fysisk eller virtuel rundvisning – se nedenfor.

Men er du samtidig lidt betænkelig med en rundvisning pga. Corona-situationen – så ta’ med på denne foreløbige virtuelle tur på hele efterskolen og se elevværelser, fællesstue, springcenter, glidebane, kunstgræsbane, bålplads samt de nye undervisningslokaler – fysiske rammer der er medvirkende til et fantastisk efterskoleliv.
Vi står også klar med en virtuel rundvisning – book rundvisning ved at at udfylde felterne nedenfor.

Pga. Covid-19 situationen tilbydes i øjeblikket kun virtuel rundvisning.

Book dit besøg

Overvejer du et efterskole ophold til næste år? Så kan du tilmelde dig en besøgsdag og se, om Salling Efterskole er noget for dig. Det er en god ide at besøge skolen inden du tilmelder dig. En besøgsdag er for dig, der gerne vil have et indblik i efterskolelivet.

Her hører du om vores forventninger og hvad du kan forvente af et efterskoleophold. Rundvisningen foregår virtuelt en til en og du kan undervejs snakke med rundviseren og stille spørgsmål.

Udfyld formularen nederst på siden og vælg den dato der passer bedst til jer. Efterfølgende vil din aftale blive bekræftet på mail.

Ud over besøgsdagene har vi også “Efterskolernes dag”, som altid er sidste søndag i september samt “Efterskolernes aften” som er anden onsdag i januar.

Læs mere om de to dage her:

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Aften

Fælles for de to ovenstående dage er, at de ikke kræver tilmelding

De fysiske rundvisninger er aflyst pga. restriktioner omkring Covid-19

Virtuelt besøg kan arrangeres ved at udfylde formularen nedenfor.